w

Roadshow Heroes Happen Here w Katowicach

Ostatnia wypowiedź: 03-18-2008 18:56. Autor: Bronek. 15 odpowiedzi.
Strona 1 z 2 (16 elementów) 1 2 Dalej >
Sortuj wypowiedzi: Wstecz Dalej
  • 02-28-2008 8:16

Roadshow Heroes Happen Here w Katowicach

Witam wszystkich!

Piszę coraz rzadziej :) ale to wszystko z racji, że zaczął się okres bardzo intensywnych przygotowań do naszej kampanii Heroes {Community} Launch. Pojawiły się pewne zmiany terminów, trzeba dopracować serwis itp. ale obiecuję, że lada dzień dowiedzie się wszystkiego o naszej konferencji ze specjalnie opracowywanej strony www, która będzie jej poświęcona.

Na dziś, mam jedną pozytywną dla wszystkich wiadomość (mam taką nadzieję). Już 11 marca jak każdy wie w Katowicach gościć, będzie Microsoft Roadshow. Zapraszamy wszystkich zarejestrowanych na to wydarzenie to odwiedzenia nas w części wystawowej. Mamy tam swoje stoisko, na którym będziemy , na pewno będziecie mogli tam otrzymać najświeższe informacje o naszej konferencji Heroes {Community} Launch , pewnie będzie też jakaś niespodzianka :)

Także zapraszam 11 marca, znajdziecie nas na stoisku wystawowym :)

Michał

• 02-29-2008 13:55 w odpowiedzi na

• gstolecki
    • Top 10
      Mężczyzna
    • Data rejestracji 02-05-2008
    • Katowice
    • Wypowiedzi 48

Odp: Roadshow Heroes Happen Here w Katowicach

No a rejestracja jest już zamknięta - brak miejsc. Typowe dla Ślaska - jak się człowiek nie spostrzeże to kicha... Smutny

• 02-29-2008 20:54 w odpowiedzi na

• wisnia
    • Top 10
      Mężczyzna
    • Data rejestracji 01-23-2008
    • Wypowiedzi 91

trabiono o tym juz od dawna, ja sie prawie miesiac temu rejestrowalem juz wiec coz

ale wlasnie po to jest Heroes Happen Comunities zeby moc spokojnie sie zapisac i przyjsc na taka impreze, ktora wcale nie gorsza bedzie od tej "pierwotnej" ;)

Tomek
  • 03-01-2008 20:26 w odpowiedzi na

• Bronek
    • Top 10
      Mężczyzna
    • Data rejestracji 01-24-2008
    • Wypowiedzi 32

A na HCL w Dąbrowie też trzeba będzie się lotem błyskawicy rejestrować ?

Czy dowiemy się  w Katosach 11 marca na stoisku.

ps. grupa troche zyjaca w izolacji (zero newsow co się dzieje) 

Bob the builder
  • 03-01-2008 20:44 w odpowiedzi na

Hej,

Nie na HCL nie będzie się trzeba spieszyć, członkowie społeczności miejsca będą mieli na 100% zresztą będzie tych miejsc więcej niż na HHH w Katowicach. Co do 11 marca, to faktycznie mamy taki zamiar by oficjalny site poświęcony konferencji ruszył 11 marca, na stoisku będą też ulotki na ten temat no i my :) gotowi odpowiedzieć na wszelkie pytania.

Na chwilę obecną nie ma newsów, bo liczba pewnych prac związanych z HCL, które musimy wstępnie przygotować jest po prostu ogromna. Ale wszystkich chętnych zaangażowania się w HCL informuję, że jak tylko ruszy site, ruszy też pełną parą współpraca z całą społecznością, w zakresie przygotowania tego eventu, to ma być nasze wspólne wydarzenie i myślę, że wielu z was da cząstkę siebie, by było naprawdę fajną konferencją, nie przygotowaną odgórnie bo nie oto chodzi, to ma być nasz event zrobiony przez nas, ale tak jak mówię, do tego też pewne podstawy są potrzebne i właśnie nad nimi pracujemy.

Co do izolacji grupy, myślę, że z kolejnymi spotkaniami, będzie coraz lepiej :)

Michał

• 03-04-2008 0:41 w odpowiedzi na

Witam wszystkich grupowiczów

Rzeczywiści ucichliśmy na chwilę. Związane jest to, jak wspomniał Michał, z konferencją HCL w Dąbrowie i także zbliżającym się HHH w Katowicach. Spotkajmy się przy stoisku Grupy 11.III i przy okazji wyjasnimy wszelkie niepewne sytuacje, które mogliście odczuć (?)

Damian

• 03-11-2008 18:29 w odpowiedzi na

• wisnia
    • Top 10
      Mężczyzna
    • Wypowiedzi 91

na moim blogu krotka relacja i wrazenia po konferencji, zapraszam :)

Tomek
  • 03-13-2008 20:06 w odpowiedzi na

• Piotr
    • Top 50
    • Data rejestracji 03-13-2008
    • Wypowiedzi 3

To i ja coś dodam na temat HHH...

Szanowny dr inż. Marek Pyka... jak zawsze w formie... i to by było na tyle ;-) Nie oceniam spotkania źle... ale chyba trochę za dużo marketingu... Gość z Citrixa... to powinien trochę wypocząć w SPA.... ;D

• 03-14-2008 8:05 w odpowiedzi na

Witam,

Na pewno masz trochę racji co do marketingu ... ale po to jest Heroes {Community} Launch, żeby marketingu tam nie było :):) owszem będzie centrum wystawowe, ale tylko centrum i jeśli ktoś będzie chciał odwiedzić wystawców to idzie tam z własnej woli :) sesje będą wyłącznie techniczne.

Michał

• 03-14-2008 19:04 w odpowiedzi na

• Piotr
    • Top 50
    • Data rejestracji 03-13-2008
    • Wypowiedzi 3

No właśnie na techniczną sesję liczyłem na HHH, ale żeby eni było że żałuję - było bardzo przyjemnie. Mam nadzieję, że uda mi się być w Dąbrowie.
  • 03-17-2008 11:20 w odpowiedzi na

Sesje były OK, niektóre ciekawe, dobrze dopracowane, ale niektóre również tragiczne (szczególnie ta o lechpoznan.tv - zastanawiałem się czy prelegent stworzył prezentację w pociągu pomiędzy Katowicami i Poznaniem).

Wiśnia tradycyjnie wychwalasz wszystko :D Twój blog nie ma ani trochę krytyki. A tak na marginesie: czy nie siedziałeś w jednym z pierwszych rzędów na HHH ?

Float like a butterfly, sting like a bee
  • 03-17-2008 11:32 w odpowiedzi na

• wisnia
    • Top 10
      Mężczyzna
    • Wypowiedzi 91

staram sie doceniac ludzi, ich prace i to co robia, a nie krytykowac na lewo i prawo szczegolnie, ze ta sesja nie byla az taka zla ;) fakt, mogl sobie darowac tyle tych slajdow i czytanie tego, i wiecej pokazac samej stronki, ale widac bylo, ze sie chlopak troche zestresowal wiec badzmy wyrozumiali ;)

tak, siedzialem w 3 rzedzie, po lewej stronie patrzac twarza na ekran :)

Tomek
  • 03-17-2008 14:08 w odpowiedzi na

Nie mówię , że wszystko było BLE , ale jakieś 30% (ostatnia sesja + lechpoznan). Reszta bardzo dobra.

Siedziałem w 1 rzędzie :).

Float like a butterfly, sting like a bee
  • 03-17-2008 19:22 w odpowiedzi na

• Bronek
    • Top 10
      Mężczyzna
    • Data rejestracji 01-24-2008
    • Wypowiedzi 32

Mnie osobiscie prezentacja lech tv zainteresowala coprawda nie ze strony technicznej bo za duzo to niepopowiadal ale sam pomysl i jak to wyglada. Czyli redakcja itp. i ze aby tv by internet byla ciekawa o klubie pilkarskim to sama stronka nie jest najwazniejsza tylko jeszcze to zeby ktos sie tym zajmowal i tworzyl materialy. Prezentacja Logotecu mi sie nie podobała i nie wiem po co była. Jakas taka bez pomyslu. Ogolnie oceniam na dobry z plusem. No i miłe hostessy jak zawsze.

ps. ostatnia sesja byla czyms w rodzaju antyreklamy, w stylu poczekajcie pol roku bo teraz jeszcze nie warto sie przesiadac. 

Bob the builder
  • 03-18-2008 0:42 w odpowiedzi na

Bronek, czy myslisz o ostatniej sesji SQL? SQL + BI?

Damian

Strona 1 z 2 (16 elementów) 1 2 Dalej >
Copyright © 2008 Poland Developer Group. Wszelkie prawa zastrzeżone

O Organizacji | Śląska Grupa Regionalna - informacje | Zasady użytkowania witryny | Polityka prywatności | Skontaktuj się z nami
Witrynę hostuje AMM Internet Hosting Provider
W oparciu o Community Server (Commercial Edition), Telligent Systems