w

Start!

Ostatnia wypowiedź: 03-14-2008 8:03. Autor: MichalJagiela. 26 odpowiedzi.
Strona 2 z 2 (27 elementów) < Wstecz 1 2
Sortuj wypowiedzi: Wstecz Dalej
  • 01-26-2008 18:21 w odpowiedzi na

Odp: Start!

OK, bo zastanawiałem się skąd masz tyle wolnego czasu :) To wyjaśnia wiele spraw.  

Float like a butterfly, sting like a bee
  • 01-26-2008 19:26 w odpowiedzi na

• wisnia
    • Top 10
      Mężczyzna
    • Data rejestracji 01-23-2008
    • Wypowiedzi 91

no sadze, ze znalezienie jednego wolnego wieczoru raz na 2-3 tygodnie nie powinno byc dla nikgo problemem bez wzgledu na to co sie w zyciu robi

Tomek
  • 01-31-2008 20:22 w odpowiedzi na

• marian
    • Top 25
      Mężczyzna
    • Data rejestracji 01-24-2008
    • Zabrze
    • Wypowiedzi 16

Witam, Chyba włączę się do dyskusji. Za czasów studenckich to mogłem spotykać się nawet co tydzień, jednak obecnie częściej niż raz w miesiącu jest mało realne. Moim zdaniem spotkania grupy, to czas kiedy ludzie dzielą się swoimi pomysłami i doświadczeniami. Mając pracę i Rodzinę na spotkaniach co dwa tygodnie mogę się jedynie podzielić pomysłami - na sensowne prace to za krótki okres czasu.

Zresztą w dzisiejszych czasach zdalna praca on-line chyba już nikogo nie dziwi i tak częste osobiste spotkania nie są tak istotne dla rozwoju naszej społeczności.

ale to tylko moja opinia ;-) pozdrawiam Marian

• 01-31-2008 21:06 w odpowiedzi na

• wisnia
    • Top 10
      Mężczyzna
    • Wypowiedzi 91

jak chcesz miec spolecznosci online to sobie wejdz na forum CodeGuru/WSS i tam przebywaj :)

wlasnie o to chodzi w takiej grupie spolecznosciowej jak ta, aby sie spotykac w miare czesto i regularnie, nie trzeba przeciez co 2 tygodnie przedstawiac jakis wynikow prac, to faktycznie moze byc raz na miesiac, ale jesli chodzi o tematu do przekazania np nowe technologie, to w swiecie Microsoftu obecnie dzieje sie tak duzo, tak nowych rzeczy sie pokazuje, ze na prawde jest co pokazywac, a np moga byc demonstracje 2 czesciowe i jak bedziesz mial miesiac czasu roznicyt o z pierwszej malo co zapamietasz i na drugiej nie bedziesz wiedzial o co chodzi

Tomek
  • 02-02-2008 20:07 w odpowiedzi na

Wiśnia - Ty dalej swoje! Przecież Marian wyraźnie pisze, że nie każdy tak jak Ty ma czas co 2 tygodnie jeździć do Gliwic czy Katowic. Na szczęście decyzja o tym będzie (chyba) grupowa. Proszę admina ,żeby zrobił jakąś sondę - 2tyg, 3 tyg, 4 tyg. Albo na 1 spotkaniu zwykłe głosowanie - poprzez podniesienie ręki.

Koniec  kropka i nie pisz mi tu o plusach i wadach takich czy innych rozwiązań.  Dla mnie spotkania co 2 tyg (i przypuszczam, że dla pozostałych pracujących) są niewykonalne. 

Aha - nowe technologie nie powstają co 2 tygodnie, chyba że chcesz rozmawiać na tych spotkaniach o kolejnych properitasach jakiśtam kontrolek. 

Float like a butterfly, sting like a bee
  • 02-02-2008 20:19 w odpowiedzi na

Witam,

Ponieważ większość społeczności będzie na spotkaniu inauguracyjnym, w ankiecie, którą dostaniecie będą pytania odnośnie preferencji związanych ze spotkaniami, tj. częstotliwością, poziomem trudności sesji, proponowaną tematyką itp. Później zbierzemy ankiety i zobaczymy co i jak.

Myślę, że pomiędzy sesjami będzie też czas, żeby osobiście porozmawiać o za i przeciw wszystkich opcji,

Michał

• 02-02-2008 21:47 w odpowiedzi na

• wisnia
    • Top 10
      Mężczyzna
    • Wypowiedzi 91

Piotrek, ja juz dawno skonczylem ten temat ze swojej strony w tym watku:

http://slask-msclub.isvclub.com/forums/t/13.aspx

:)

Tomek
  • 02-09-2008 9:31 w odpowiedzi na

• Chester
    • Top 25
    • Data rejestracji 01-31-2008
    • Wypowiedzi 7

Witam, witam i o zdrowie pytam.

Nie trudno zauważyć że jestem tu nowy... A więc może krótko o sobie... Otóż nie jestem żadnym studentem informatyki, niestety, uczyłem sie programować na "pewnym" kursie. No i stąd mój związek z informatyką i microsoftem itd itp :P Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona, przypuszczam ze samych "Wymiataczy" ;) ps. pracuje jako programista.

• 02-12-2008 0:37 w odpowiedzi na

Chester, witamy w Grupie, każdy kto ma coś ciekawego do powiedzenia i przy okazji chciałby się czegoś dowiedzieć jest mile widziany :)

Damian

• 02-22-2008 21:59 w odpowiedzi na

• Bronek
    • Top 10
      Mężczyzna
    • Data rejestracji 01-24-2008
    • Wypowiedzi 32

U mnie z czasem średnio ale raz na 2 -3 tygodnie można wpaść później ide do pracy a po pracy grupa.

Raz na miesiąc to troszke rzadko bo wtedy grupa umrze bądź będzie bardzo mała tak mi się zdaje.

Ale myśle że co do częstotliwości to w kwietniu będzie można podyskutować jak już kilka spotkań będzie za nami. 

Bob the builder
  • 03-13-2008 20:03 w odpowiedzi na

• Piotr
    • Top 50
    • Data rejestracji 03-13-2008
    • Wypowiedzi 3

Witajcie!

Jako, że topic zwie się Start... to postanowiłem w tym właśnie miejscu się przywitać - CZEŚĆ! :-) Mam nadzieję, że nie wykopiecie mnie zbyt szybko :-)

• 03-14-2008 8:03 w odpowiedzi na

Witaj,

W imieniu grupy również witam bardzo serdecznie :) Na pewno nikogo nie wykopiemy, a wręcz odwrotnie myślę, że czas spędzony z naszą społecznością naprawdę będzie można miło wspominać :)

Michał

Strona 2 z 2 (27 elementów) < Wstecz 1 2
Copyright © 2008 Poland Developer Group. Wszelkie prawa zastrzeżone

O Organizacji | Śląska Grupa Regionalna - informacje | Zasady użytkowania witryny | Polityka prywatności | Skontaktuj się z nami
Witrynę hostuje AMM Internet Hosting Provider
W oparciu o Community Server (Commercial Edition), Telligent Systems