Cześć Bodzio - a jako sprawca cieszę się, że jednak udało mi się Ciebie coś zarazić, bo jak widać stronkę naszej grupy już eksploatowałeś lub usiłowałeś eksploatować jak kto woli
Fakt jest taki (mówię o tym od początku swojej bytności tu), że element autopromocji naszej grupy to leży gdzie odłogiem. To co piszesz dokładnietak samo było z Przemkiem, którego prawie wołami musiałem ściągnąć naspotkanie, po którym oczywiście stwierdził, że "jest fajnie - będę przyjeżdżał".Jeszcze jednego kolegi (Patryk) natomiast nie udało mi się przekonać - widaćnie nie dość dobrze wytłumaczyłem co to daje, no a sam oczywiście na naszej stronie nie był tego wstanie znaleźć.
Ba nawet ja sam o ŚRGM dowiedziałem się na HCL-u w Dąbrowie i to niebynajmniej w taki sposób, że ŚRGM jest organizatorem HCL-a (to również byłomocno ukryte dla kogoś z zewnątrz
). Dowiedziałem się całkiem przezprzypadek od kolegi z czasów studenckich.
Dlatego jeszcze raz apeluję do wszystkich o zrobienie czegoś - ja sam zgodnie z tym co się zadeklarowałem będę powiadamiał o wszystkich spotkaniach i fajnych wydarzeniach grupy na łamach Codeguru.pl (aktualnie "reklamują" się tam wszystkie grupy poza naszą
)
Pozdrawiam
Jacek