w

MS Visual Studio Standard 2008 - zakup

Ostatnia wypowiedź: 03-02-2008 8:56. Autor: MichalJagiela. 3 odpowiedzi.
Strona 1 z 1 (4 elementów)
Sortuj wypowiedzi: Wstecz Dalej
  • 02-29-2008 23:36

MS Visual Studio Standard 2008 - zakup

Witam!

Jestem w trakcie zakupu MS Visual Studio Standard 2008 Eng(BOX) (127-00166) i w związku z tym czy szanowna Redakcja lub Czytelnicy mogą mi wskazać miejsce gdzie można kupić ten pakiet w najkorzystniejszej cenie ? Zakup oczywście na działalność gospodarczą o profilu programistycznym - czy Liderzy Grupy mogą coś zaoferować ?

Z poważaniem

Rafał Siwik 

Pozdrawiam Rafał
  • 03-01-2008 9:55 w odpowiedzi na

Odp: MS Visual Studio Standard 2008 - zakup

Witaj,

Hmm powiem tak z tego co widziałem to ceny edycji Standard w BOX to około 1200 zł, ale jeśli kupujesz to do firmy w celach programistycznych, to wydaje mi się, to mało optymalne rozwiązanie. Ja bym się na twoim miejscu skłaniał do subskrypcji MAPS. Wystarczy być partnerem zarejestrowanym MS, a na tym najniższym poziomie nie ma żadnych wymagań i kupić subskrypcję MAPS. W ramach niej dostajesz, dużo więcej, bo nie tylko Visual Studio 2008 Standard, ale i Expression Studio, i wiele innych narzędzi. Koszt subskrypcji wynosi mniej więcej tyle samo.

Michał

• 03-01-2008 17:19 w odpowiedzi na

• gstolecki
    • Top 10
      Mężczyzna
    • Data rejestracji 02-05-2008
    • Katowice
    • Wypowiedzi 48

Trzeba tylko pamietać, że to subskrypcja na rok. Potem trzeba ja odnowić...

• 03-02-2008 8:56 w odpowiedzi na

Nom jasne , zapomniałem wspomnieć, że to roczna subskrypcja, ale i tak opłacalna :)

Strona 1 z 1 (4 elementów)
Copyright © 2008 Poland Developer Group. Wszelkie prawa zastrzeżone

O Organizacji | Śląska Grupa Regionalna - informacje | Zasady użytkowania witryny | Polityka prywatności | Skontaktuj się z nami
Witrynę hostuje AMM Internet Hosting Provider
W oparciu o Community Server (Commercial Edition), Telligent Systems