w

Spring .Net

Ostatnia wypowiedź: 02-27-2008 21:41. Autor: rafal_wileczek. 7 odpowiedzi.
Strona 1 z 1 (8 elementów)
Sortuj wypowiedzi: Wstecz Dalej
  • 02-25-2008 20:36

• Bronek
    • Top 10
      Mężczyzna
    • Data rejestracji 01-24-2008
    • Wypowiedzi 32

Spring .Net

Witam

Myślę, że to dość ciekawy temat na artykuł.

Ja osobiście się na tym nie znam nie korzystałem.

Dopiero jestem w  trakcie zabierania się do czytania. Ale artykuł, który wydobędzie esencję to by było to. 

Bob the builder
  • 02-25-2008 22:47 w odpowiedzi na

Odp: Spring .Net

"Walczyłem" trochę w Javie - zobaczę, jak będzie z czasem, może coś się da zrobić. W każdym razie radzę spróbować - przednia "zabawa".

• 02-26-2008 9:36 w odpowiedzi na

Witam - a może sesja na ten temat? Brzmi to przerotnie bo Java ...., ale dlaczego nie?

Damian

• 02-26-2008 20:05 w odpowiedzi na

Spokojnie, przecież chodzi o Spring.NET, nie o klasyczny Spring javowski :-)

Zacząłem się zastanawiać nad sesją - pomysł jest dobry, może nawet lepszy niż artykuł. Jest tylko jedno ale: lightweight containers (w tym Spring, PicoContainer) używałem tylko hobbystycznie-treningowo, nie miałem póki co okazji zastosować tego w warunkach produkcyjnych. Mimo tego jednak spróbuję sobie wszystko przypomnieć i zobaczę, jak Spring daje sobie radę w .NET. Jak będę miał coś ciekawego, wrócę do tematu (niestety mam permanentne problemy z czasem...) 

• 02-26-2008 20:24 w odpowiedzi na

• Bronek
    • Top 10
      Mężczyzna
    • Data rejestracji 01-24-2008
    • Wypowiedzi 32

Permanentny brak czasu to chyba problem każdego.

Ale jakby co to chętnie Ci pomoge w artykule doczytując coś itp. Niestety Spring'a nie używałem  (ani javowego ani .net'owego).

Więc troszku mi zajmie doczytanie i potrenowanie. Czekam na środowisko testowe (soft+komp) ale do tygodnia się z tym uporam mam nadzieje.

Więc jak coś to pisz na priv'a zawsze można się dogadać co do robót. 

Bob the builder
  • 02-27-2008 9:55 w odpowiedzi na

OK, postaram się zadziałać (najwcześniej w weekend).

• 02-27-2008 16:10 w odpowiedzi na

Panowie od Springa - a może sesja na nastepnym spotkaniu? Do 7.III. jest trochę czasu a temat napewno zainteresuje zebranych.

• 02-27-2008 21:41 w odpowiedzi na

Nie da rady. Sesja to bardzo dobry pomysł, temat na pewno złapie, ale do 7.III mało czasu. 

Strona 1 z 1 (8 elementów)
Copyright © 2008 Poland Developer Group. Wszelkie prawa zastrzeżone

O Organizacji | Śląska Grupa Regionalna - informacje | Zasady użytkowania witryny | Polityka prywatności | Skontaktuj się z nami
Witrynę hostuje AMM Internet Hosting Provider
W oparciu o Community Server (Commercial Edition), Telligent Systems